hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İl Sağlık Müdürü Öznavruz'dan, 112 çalışanlarına ziyaret

    İl Sağlık Müdürü Öznavruzdan, 112 çalışanlarına ziyaret
    expand

    İl Sağlık Müdürü Öznavruz'dan, 112 çalışanlarına ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz, 1-7 Aralık 112 Acil Sağlık Hizmetleri Haftası sebebiyle, Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve 112 Komuta Kontrol Merkezini ziyaret etti. Müdür Öznavruz'un ziyaretinde Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Ender Erikan, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Yıldız ve İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Yasin Güngör eşlik etti.
    'SAĞLIK PROFESYONELLERİ'
    Çalışanlara çiçek takdim ederek başarılar dileyen Öznavruz, "112 Acil Sağlık Hizmetleri çalışanları zamana karşı yarışan, trafikteki tehlikelere büyük hassasiyet gösteren, seyir halindeyken hastaya müdahale etme becerisine sahip sağlık profesyonelleridir. Her zaman büyük bir özveri ile çalışan 112 istasyonlarındaki meslektaşlarımız 10 aydır ülkemizin de etkisi altında olduğu Koronavirüs  Pandemisin de ellerinden gelen gayreti göstererek büyük bir çaba harcamaktadırlar." dedi.
    'SAĞLIK ÇALIŞANLARINA DESTEK OLUN ÇAĞRISI'
    Vatandaşlara 7 gün 24 saat en zor anlarında acil sağlık hizmeti veren personelin zor ve yorucu bir hizmeti yerine getirdiğine dikkat çeken Öznavruz, "Sağlık hizmetinde ter döken her bir çalışanımız çok kıymetli ve takdir edilesidir. Vatandaşlarımızı;  Sağlık Hizmetinin her hangi bir basamağında çalışan sağlık çalışanına karşı destek olmaya davet ediyorum. Onların bu özverili çabasına bir teşekkür amacı ile bugün buradayız. İlimizde hizmet veren 112 Ekiplerimize bu vesileyle teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum." diye konuştu.

    fotoğraflı

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow