hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İŞKUR'dan 75 kişilik, yüzde 50 istihdam garantili kurs

    İŞKURdan 75 kişilik, yüzde 50 istihdam garantili kurs
    expand

    İŞKUR'dan 75 kişilik, yüzde 50 istihdam garantili kurs

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü tarafından, Meslek Edindirme Kursu (MEK) kapsamında, yüzde 50 istihdam garantili Çağrı Merkezi Elemanı kursu açıldı.
    İŞKUR Osmaniye İl Müdürlüğü ile Enerji Telekomünikasyon Şirketi tarafından başlatılan kursa 75 kişi başladı. Kurs sonunda mezun olan kursiyerlerin en az yüzde 50'si firma bünyesinde istihdam edilecek.
    İŞKUR İl Müdürü Ahmet Altunkaynak, kurum olarak pandeminin vatandaşlar ve işverenler üzerindeki olumsuz etkisini en aza indirmek için tüm imkanları kullanarak çalışmakta olduklarını söyledi. Altunkaynak, “İşgücü piyasasının talep ettiği nitelikte işgücünün yetiştirilmesi için kamu-özel sektör işbirliğinde teorik ve uygulamalı eğitimlerin birleştirilmesini içerecek şekilde mesleki eğitimlerin düzenlenmesine yönelik Mesleki Eğitim Kursu uygulayarak çalışanların kazanacakları tecrübe ile program sonunda aynı iş yerinde veya alacakları sertifika ile farklı yerlerde çalışmalarına zemin hazırlamış oluyoruz. Yeni kurs ve diğer duyurular için internet sayfamız ve sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow