hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kadirli'de işverenlere istihdam teşvikleri anlatıldı

    Kadirlide işverenlere istihdam teşvikleri anlatıldı
    expand

    Kadirli'de işverenlere istihdam teşvikleri anlatıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KADİRLİ (Osmaniye), (DHA) - OSMANİYE Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Ahmet Altunkaynak, 2019 İstihdam Seferberliği kapsamında Kadirli ilçesinde faaliyet gösteren firmaları ziyaret etti. Öncelikli olarak Şen Piliç Firması ardından da JNR Firmasını  ziyaret eden Altunkaynak, istihdamı artırmaya yönelik uygulanan teşvik ve destekler hakkında işverenlere bilgi verdi. Ziyaretlere İl Müdür Yardımcıları Hacı Akkoyunlu ve Y. Emre Akalın ile Kadirli Hizmet Merkezi Müdürü Abdülhamit Yıldırım da katıldı.
    Ziyarette, inşaat aşaması tamamlanıp bu yıl faaliyete geçen Şen Piliç Firması ile 100 kişilik istihdam garantili mesleki eğitim kursu ve 150 kişilik İşbaşı Eğitim Programı uygulama kararı alındı. İŞKUR yetkililerinin JNR Tekstil Firmasına yaptıkları ziyaretteise  firma yetkililerinden,istihdam konusunda  yapılan işbirliklerin devam ettirileceği kararı alındı.
    İŞKUR İl Müdürü Ahmet Altunkaynak, Türkiye genelinde işsizlik oranını azaltmak amacıyla başlatılan 2019 İstihdam Seferberliği kapsamında hem Osmaniye Merkez hem de ilçelerde işveren ziyaretleri ve bilgilendirme toplantıları düzenlediklerini söyledi. Ziyaret ve bilgilendirme toplantıları vasıtasıyla işverenlere teşvik ve destekler hakkında bilgi verdiklerini dile getiren Altunkaynak, bu çalışmaların  ilerleyen dönemde de hız kesmeden devam edeceğini söyledi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow