hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kaldırım işgalleri konusunda esnaflar bilgilendirildi

    Kaldırım işgalleri konusunda esnaflar bilgilendirildi
    expand

    Kaldırım işgalleri konusunda esnaflar bilgilendirildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Belediye Meclisi tarafından Başkan Kadir Kara başkanlığında gerçekleşen ocak ayı oturumunda alınan kararla 'birlikte yaşıyoruz, birlikte aşıyoruz' projesi ile ilgili çarşı esnafları broşür dağıtılarak bilgilendirildi.
    Osmaniyeli vatandaşların daha rahat ve ergonomik bir kentte yaşamaları için mecliste grubu bulunan tüm siyasi partilerin ortak kararıyla kaldırım işgalleri başta olmak üzere bir dizi karar alındı. Mecliste grubu bulunan her siyasi partiden 2 üyenin bulunduğu komisyonun çalışmaları neticesinde mecliste oy birliği ile kabul edilen Osmaniye ve Osmaniyelilerin yararına tarihi nitelikteki kararları içeren bilgilendirme broşürleri esnaflara dağıtılmaya başlandı.
     ŞUBAT İTİBARİYLE UYGULAMA BAŞLAYACAK
    Belediye meclis salonunda tüm meclis üyelerinin de katılımıyla gerçekleşen basın bilgilendirme toplantısı ile kamuoyu ile paylaşılan kararlar 1 Şubat itibariyle uygulanmaya başlayacak.
    Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, "Şehrimiz ve değerli hemşerilerimizin yararına olacağına inandığımız bu kararların hayırlı olmasını temenni ediyorum. Kentimiz için önem arz eden bu karar tüm meclis üyelerimizin ortak imzasıyla alındığı için meclis üyelerimizin her birine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Ekiplerimizce esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza hazırlattığımız bilgilendirme broşürlerimiz dağıtılmaya başlandı. Şubat ayına kadar siz kıymetli hemşerilerimizi konu ile ilgili bilgilendirmeye devam edeceğiz. Belediye meclisimizce alınan kararlar 1 Şubat’ta uygulanmaya başlayacak" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow