hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kros şampiyonlarına ödül

    Kros şampiyonlarına ödül
    expand

    Kros şampiyonlarına ödül

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE'de düzenlenen Okullar Arası Türkiye Kros Birinciliği yarışmalarında dereceye giren sporcular ödüllendirildi.
    Cevdetiye Sporcu Eğitim Merkezi Kros Parkurunda düzenlenen yarışmalara 81 ilden 137 ferdi ve 391 takım olmak toplam 528 sporcu katıldı. İlk yarışının startı Vali Ömer Faruk Coşkun tarafından verildi. Yarışma hakkında Vali Coşkun’a bilgi veren Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu, genç kızlar, genç erkekler, yıldız kızlar, yıldız erkekler kategorilerinde düzenlenen yarışmalarda, Yıldızlar 2000-3000 metre, Gençlerde ise 3000-5000 metre atletizm müsabakalar yapıldığını, Ferdi Dalda yarışan sporcu eğitim merkezi sporcularından Alper Fındık'ın 1'inci, Musab Kundakçı 3'üncü olarak derce etiğini, takım halinde ise Cevdetiye Ortaokulu Yıldız Erkekler Kategorisinde 3000 Metrede Türkiye Şampiyonu olduğunu kaydetti.
    Yarışmalara katılan tüm sporcuları tebrik eden Vali Coşkun ise "Okullar Arası Kros Türkiye Birinciliği yarışmaları Osmaniye’de yapılmasından büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Tüm sporculara başarılar diliyorum. Yolları bahtları açık olsun" diye konuştu.
    Türkiye Şampiyonasında Yıldızlar ve Gençler kategorisinde derece yapan sporculara, düzenlenen törenle, madalya ve başarı belgeleri takdim edildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow