hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Milli Eğitim Müdürü Albak'tan, Balkan Şampiyonu'na ziyaret

    Milli Eğitim Müdürü Albaktan, Balkan Şampiyonuna ziyaret
    expand

    Milli Eğitim Müdürü Albak'tan, Balkan Şampiyonu'na ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, Bulgaristan'ın Panagyurishte kentinde, 15 Yaş Kategorisinde yapılan U-15 Balkan Şampiyonası Grekoromen Stil'de yarışarak 85 kiloda Balkan Şampiyonu olan Nurşat Taşçı ve diğer sporcuları eğitim gördükleri Cevdetiye Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde ziyaret etti.

    Bulgaristan'ın Panagyurishte kentinde, 15 Yaş Kategorisinde yapılan U-15 Balkan Şampiyonası Grekoromen Stil'de yarışarak 85 kiloda Balkan Şampiyonu olan Nurşat Taşçı ve başarı gösteren diğer sporcuları Cevdetiye Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde ziyaret eden Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, "Evlatlarımızın sosyal, zihinsel, ahlak gelişimi kadar beden gelişimi de çok önemlidir" dedi.


    EĞİTİMDE SALT BİLGİ ODAK NOKTASI DEĞİLDİR
    Üstün başarı elde eden öğrencileri tebrik eden Müdür Aydın Albak, şöyle konuştu:

    "Eğitimde salt bilgi odak noktası değildir. Çocuklarımızın bedensel gelişimi de odak noktamız arasındadır.Dolayısıyla evlatlarımızın sosyal, zihinsel, ahlak gelişimi kadar beden gelişimi de çok önemlidir. Çocuklardaki heyecanı başarıya dönüştürmek, yeteneklerini keşfederek onlara kendilerini keşfettiği alanlarda zemin hazırlamak hepimizin elindedir. Bunu başarmak ise elbette ki bizlerin sorumluluğundadır.Tıpkı burada Dünya Şampiyonluğu elde eden öğrencilerimiz gibi. Başarılarınız daim olsun."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow