hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Müftülükten, 'Senin de bir kardeş ailen olsun' projesi

    Müftülükten, Senin de bir kardeş ailen olsun projesi
    expand

    Müftülükten, 'Senin de bir kardeş ailen olsun' projesi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE İl Müftülüğü tarafından, vefa sosyal destek gruplarının yanı sıra, yardıma muhtaç ailelere destek olmak amacıyla 'Senin de Bir Kardeş Ailen Olsun'  projesi başlatıldı.
    Koronavirüs salgını sonrası ihtiyaç sahibi vatandaşların ihtiyaçlarını gidermek için Valilik tarafından kurulan "Vefa Sosyal Destek Grupları" çalışmalarına katılan Osmaniye il ve ilçe müftülüklerinde görevli imam hatip ve müezzinler, 15 nisan günü itibariyle, 65 yaş ve üzeri 16 bin 287 vatandaşı evlerinde ziyaret etti. Osmaniye İl Müftülüğünce, yardıma muhtaç ailelere destek olmak amacıyla başlatılan proje kapsamında, kurumda görevli tüm personellerle beraber, gönüllülük esasına dayalı olarak yardıma muhtaç en az bir aile tespit edilip, ihtiyaçları giderilip ve manevi destek olunacak.
    Ayrıca Türk Diyanet Vakfı (TDV) Osmaniye Şubesi ise "Senin de Bir Kardeş Ailen Olsun” projesine yardım kartları ve ailelerin ihtiyaç durumuna göre gerekli katkıları sağlayarak destek oluyor.
    "Vefa Sosyal Destek Grubu"  ve "Senin de Bir Kardeş Ailen Olsun" çalışmaları sürecinde yardıma ihtiyacı olan herkese ulaşabilmek için çalmadık kapı bırakmayan din görevlileri, bir taraftan da topluma dini ve manevi rehberlik hizmeti sunmaya devam ediyor.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow