hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Okulda, oyuncak kumbarası kuruldu

    Okulda, oyuncak kumbarası kuruldu
    expand

    Okulda, oyuncak kumbarası kuruldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMNİYE, (DHA) - OSMANİYE Merkez Şehit Yasemin Tekin Ortaokulunda, "Haydi Sen de Oyna" adlı E twinning projesi kapsamında, oyuncak kumbarası kuruldu. Şehit Yasemin Tekin Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Kadem Şavran ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Gamze Evran'ın birlikte yürüttükleri projenin "Paylaştıkça çoğalır mutluluk, mutluluğuma sen de ol bir umut" sloganıyla hayata geçirildiği kaydedildi.
    Konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, "Haydi sen de oyna" bir sosyal sorumluluk projesidir. Proje kapsamında Türkiye genelinde yaklaşık 300 ortak okul imkanları dahilinde bir adet oyuncak kumbarası oluşturarak çocukların getirecekleri oyuncakları biriktiriyorlar. Kumbara dolduğunda ihtiyaç sahibi bir okulun öğrencilerine oyuncakları ulaştırıyorlar. Projemizle çocuklarımız paylaşmanın güzelliğini tadıyorlar. Belki de hayatlarında hiç oyuncağı olmamış kardeşlerine yardım etmenin mutluluğunu yaşıyorlar. Projeye destek veren öğrencilerimize, velilerimize ve bu onurlu görevde birlik olup projede çalışan tüm E-Twinning ortaklarımıza destekleri için teşekkür ediyoruz." denildi.
    Proje kapsamında, Şehit Yasemin Tekin Ortaokulu ailesi olarak şuana kadar, Hakkari'nin Şemdinli İlçesindeki Yavuz Sultan Selim İlkokulu ve Şanlıurfa'nın Halfeti İlçesindeki  Saluca İlkokuluna oyuncak kolileri ve öğrencilerin minik kardeşlerine yazdıkları mektuplarının gönderildiği belirtildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow