hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Osmaniye Kitap Fuarı'nı, 10 günde 105 bin kişi ziyaret etti

    Osmaniye Kitap Fuarını, 10 günde 105 bin kişi ziyaret etti
    expand

    Osmaniye Kitap Fuarı'nı, 10 günde 105 bin kişi ziyaret etti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) OSMANİYE Belediyesi tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen ve 10 gün süreli hizmet veren kitap fuarı sona erdi. Fuarı 105 bin 500 kişi ziyaret etti.
    Açıldığı günden itibaren her yaş grubunun yoğun ilgi gösterdiği kitap fuarında milyonlarca kitap 80 standa, 180 yayın evinde okurlara sunuldu. Birbirinden değerli Türkiye'nin önde gelen 150'nin üzerinde yazarının katıldığı ve 29 söyleşi programının yapıldığı fuarda yazarlar kitaplarını imzalarken bilgi ve birikimlerini okurlarıyla paylaştılar. Osmaniye Belediyesi Kitap Fuarı, bölgenin en büyük kitap fuarı olma yolunda hızla ilerliyor. Kitap Fuarında stant açarak milyonlarca kitapları okurlara sunan yayınevleri, Türkiye’nin her bölgesinde fuara katıldıklarını ifade ederek, Osmaniyeli vatandaşların kitaplara çok ilgili, bilinçli ve seçerek okumalarının, okumayı seven bir şehir olduğunun kanıtı olduğunu söylediler.
    Kitap fuarına katılan vatandaşlara teşekkür eden Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, insanı ve hayatı okuma adına başlattıklarını ifade ettiği kitap fuarının bu yıl dördüncüsünü yaparak muhteşem bir ilgi ile tamamladıklarını söyledi. Kadir Kara, "Hayatımıza yön veren kitaplar ve yazarlar, Osmaniye’de on binlerce vatandaşımızla buluştu. Fuar alanı, yayınevi çeşitliliği, kitap zenginliği ve ziyaretçi sayısına bakıldığında dört yıl önce attığımız tohumun yeşerip boy verdiği gördük. Her yaştan insanımız kitap fuarımıza akın etti. Osmaniyeli kitapsever, Osmaniye kitap dostu bir şehirdir. Osmaniye Belediyesi Kitap Fuarı, siz kıymetli hemşerilerimin büyük teveccühü sayesinde Türkiye’nin en prestijli fuarları arasına girmeyi başarmıştır. Fuarlarımıza sahiplenen, bu alanda ziyaretçi rekorları kırılmasını sağlayan her bir hemşerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şu konuyu özellikle ifade etmek istiyorum ki, Osmaniye’yi her alanda daha ileriye taşımak boynumuzun borcudur" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow