hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, görevine başladı

    Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, görevine başladı
    expand

    Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, görevine başladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - CUMHURBAŞKANLIĞI kararı ile Eskişehir'in merkez Tepebaşı ilçe Kaymakamlığından Osmaniye Valiliğine atanan Vali Erdinç Yılmaz kente gelerek görevine başladı. Vali Yılmaz, Valilik önünde Garnizon Komutanı Topçu Albay Emin Yılmaz Sancaktar, Belediye Başkan Vekili Mehmet Hulusi Akkuş, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri ve siyasi parti temsilcileri tarafından karşılandı.
    Vali Erdinç Yılmaz karşılama sonrasında Valilik makamında yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleri ile atanmış olduğum Osmaniye Valiliği görevime bugün itibariyle başlamış bulunuyorum. Bu görevin ilimize ve şahsıma hayırlara vesile olmasını temenni ederek, beni bu göreve layık gören başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya ve tüm büyüklerimize saygı ve şükranlarımı arz ediyorum"diye konuştu.
    Sözlerinin devamında, doğup büyümüş olduğu bölgede bulunan Osmaniye’de görev yapacak olmanın onurunu ve mutluluğunu yaşadığını belirten Vali Yılmaz, "Her yönüyle muhteşem güzellikler ihtiva eden böyle bir ilde, siz değerli halkımıza hizmet edecek olmanın büyük bir onur olduğunu ve ağır bir sorumluluk gerektirdiğini öncelikle belirtmek istiyorum. Valiliğim süresince, yasalarla tamamlanmış görevlerimizi ifa ederken, bu makamı halkla devlet arasındaki bir köprü görevi olarak kabul edip; adalet, tarafsızlık, hukukun üstünlüğüne saygılı, sevgi ve hoşgörüye dayalı, sivil katılımın olduğu, denetime açıklık, hesap verilebilirlik, şeffaflık ve en önemlisi vatandaş odaklı evrensel değerleri de dikkate alarak halkımıza en iyi hizmeti sunma aracı olarak kullanma gayreti içerisinde bulunacağım. Başlanmış ve yürütülmekte olan veya planlanmış çalışmaların takibini titizlikle yapmaya devam ederken, Osmaniye’mizin eğitim, sosyal ve ekonomik yönden kalkınmasına, kültür ve turizm alanında gelişmesine yönelik çalışmalarımızı da kamu, özel sektör, sivil toplum kuruluşları ve tüm vatandaşlarımızla birlikte yapmanın gayreti içerisinde olacağız. Halkımıza daha iyi hizmet sunmayı amaçlayan yeni projeleri de inşallah en kısa sürede planlayıp hayata geçireceğiz. İnsana yakışan bir yönetim tarzı çerçevesinde, ilimize karşı taşıdığımız sorumluluğun da farkında olarak, mesai arkadaşlarımla birlikte Osmaniye’mizin sorunlarını çözmek için hiç durmadan çalışacağız. Bu çalışmalarımız sırasında, kamuoyu adına denetim ve bilgilendirme görevini üstlenen basın mensuplarımızla da enformasyon anlamında sürekli yakın ve sıcak bir iletişim içinde olacağız. Osmaniye’de bugün itibariyle bu onurlu görevi devralırken,  bugüne kadar ilimize hizmet veren özel sektör, sivil toplum kuruluşları ve Osmaniye’mize hizmet eden önceki Valilerimize şükranlarımı sunuyor ve Osmaniyeli hemşehrilerimi sevgi ve saygı ile selamlıyorum"dedi.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow