hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Osmaniye Valisi Yılmaz: Tedbiri elden bırakmayalım

    Osmaniye Valisi Yılmaz: Tedbiri elden bırakmayalım
    expand

    Osmaniye Valisi Yılmaz: Tedbiri elden bırakmayalım

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Valisi Erdinç Yılmaz, normalleşme sürecinde de vatandaşlara koronavirüs uyarısında bulunarak "Lütfen maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına göre hayatımızı sürdürmeye devam edelim, tedbiri elden bırakmayalım" dedi.
    Rahime Hatun Toplantı Salonu'nda Vali Erdinç Yılmaz başkanlığında Pandemi Değerlendirme Toplantısı yapıldı. Toplantıya, Vali Yardımcısı Adem Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Tombul, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Mehmet Bahar katıldı. Toplantının başında İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz, salgın sürecinde yapılan çalışmalar ve ildeki genel durum hakkında bilgi verdi.
    TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAYALIM
    Vali Yılmaz ise korona virüsle mücadelenin devam ettiğini ve bu mücadelede herkese görev düştüğü belirterek, şunları söyledi:
    "Vatandaşlarımızdan önemle rica ediyorum. Lütfen maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına göre hayatımızı sürdürmeye devam edelim, tedbiri elden bırakmayalım. Unutmayalım ki bu tedbirlere sadece kendimiz için değil, başkalarının sağlığı için de uymak zorundayız. Bu zor sürecin üstesinden hep birlikte geleceğimize inanıyorum. Biz, kurumlarımızla birlikte gereken tüm tedbirleri alıyoruz. Vatandaşlarımız da bu mücadelede kendi üzerlerine düşen görevleri yerine getirsinler ki en kısa sürede normal hayatımıza dönebilelim."
    Toplantıda koronavirüs salgını konusunda daha önce alınan tedbirler değerlendirilerek, kontrollü sosyal hayat kapsamında alınması gereken tedbirlere dair görüş alışverişinde bulunuldu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow