hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Osmaniye'de 5 okula, kalite belgesini aldı

    Osmaniyede 5 okula, kalite belgesini aldı
    expand

    Osmaniye'de 5 okula, kalite belgesini aldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - MİLLİ Eğitim Bakanlığı Standardizasyon ve Kalite Hizmet Birimi faaliyetleri kapsamında yapılan, belgelendirme çalışmaları sonucunda Osmaniye'de 5 okul "İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi" kalite belgesini almayı hak kazandı.
    Sertifika almaya hak kazanan; Vali İsmail Fırat İlkokulu, Osmaniye 80.Yıl Cumhuriyet İlkokulu, Osmaniye Ruhi Özden Yüksel Özden Kardeşler İlkokulu, Düziçi Haruniye Ortaokulu ve Kadirli Şehit Mehmetçik Ergenekon İlkokulu okul temsilcilerine belgeleri düzenlenen programla İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak tarafından verilmiştir.
    Müdür Albak, Türkiye genelinde 104 Osmaniye'de ise 5 okulun bu belgeyi almaya hak kazandığını belirterek, "İlimizde eğitimin güvenli geleceğinin inşasını okullarımızda sağlamaya devam ediyoruz.Bakanlığımızın öncülüğünde okullarımız arasındaki imkan farkını da birlikte azaltmayı sağlayacağız.Yine topyekün okullarımızın kalitelerini birlikte yükselteceğiz. Emeği geçen ve destek veren herkese teşekkür ediyorum."dedi.
    Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Birimi tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde ildeki bazı okul ve kurumlarda TS İSO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve TS İSO 45001 İSG Yönetim Sistemi çalışmalarına başlanıldığı bildirildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow