hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Osmaniye'de AK Parti Kadın Kolları'ndan Dilipak'a tepki

    Osmaniyede AK Parti Kadın Kollarından Dilipaka tepki
    expand

    Osmaniye'de AK Parti Kadın Kolları'ndan Dilipak'a tepki

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)- AK Parti Osmaniye Kadın Kolları Başkanlığı üyeleri, köşe yazarı Abdurrahman Dilipak'ın kadınlara yönelik sözlerine tepki gösterdi.
    AK Parti Osmaniye Kadın Kolları Başkanı Emine Yüksel Coşkun, Abdurrahman Dilipak'ın kadınlara yönelik sözlerine, basın toplantısı düzenleyerek, tepki gösterdi. Coşkun, parti binasında yönetim kurulu üyeleriyle yaptığı toplantıda, Dilipak aleyhine yargıya başvurduklarını kaydetti. Coşkun, "Partimiz aile birliğini korumak ve kadına yönelik şiddetle mücadele etmek amacıyla bugüne kadar çok önemli düzenlemeleri hayata geçirmiştir. Bütün hak ve özgürlükleri milletimize, liderimiz, partimiz ve hükümetlerimiz sağlamıştır. Bunlar öyle birilerinin 5-10 bin tweet atmasıyla ve algı yönetmesiyle kazanılabilecek başarılar değildir" dedi.
    Coşkun, hiç kimsenin ağza alınmayacak ahlaksız küfürlerle kadınların namusuna dil uzatamayacağını belirtirken, AK Parti'li kadınlara yönelik yapılan ağır hakaretin bardağı taşıran son damla olduğunu vurguladı. Coşkun, şunları kaydetti:
    "Bizler her şeyden önce ailelerimizin kadın, anne, evlat, kardeş veya eş olarak birer ferdiyiz. Hiç kimse mensubu olduğumuz ailelerimizi, partimizi ve camiamızı hakaret ve çirkin yatıştırmalarla rencide edemez ve incitemez. Partimizin içinde bir fitne ve bölünme vesilesi olacağı ümidiyle, sözde bizimle birlikte siyasi hareketin içindeymiş gibi görünen ama aslında kirlenmiş ve dar zihniyetli gazeteci ve sosyal medya fenomenleri karşısında asla susmadık, susmayız. Bu sebeple, AK Parti'li kadınlara yönelik hakaret, çirkin yakıştırma ve yazılarıyla yapmış olduğu saldırılardan dolayı Yeni Akit Gazetesi köşe yazarı, Abdurrahman Dilipak aleyhine yargıya başvurmuş olup, hukuki takip için dava açılmış bulunmaktadır."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow