hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Osmaniye'de bu spor salonu 7/24 açık olacak

    Osmaniyede bu spor salonu 7/24 açık olacak
    expand

    Osmaniye'de bu spor salonu 7/24 açık olacak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE merkez Fakıuşağı Mahallesinde bulunan Tosyalı Spor Salonu, artık günün her saati açık olacak.
    Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından tüm illerde okul çağındaki çocuk ve gençleri sağlıklı bireyler olarak topluma kazandırılmasında ebeveynlerin rolünün öneminden hareketle, spor aracılığı ile çocuk aile ilişkisinin geliştirilmesi "Soğuk Zamanlarda Sıcak Salonlarımızda Spor" adlı proje kapsamında Tosyalı Spor Salonu 7 gün 24 saat spor yapmak isteyen vatandaşların hizmetine açılacak.
    Söz konusu proje ile Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait Tosyalı Spor Salonunda antrenörler gözetiminde okul çağındaki çocuk ve gençlerin aileleriyle birlikte spor yapmalarının teşvik edilmesi ve özellikle hafta sonu akşamları zaman mefhumu gözetmeksizin yetişkinlere yönelik turnuvalar düzenlenmesi hedeflenmekte olduğu kaydedildi.
    7'den77'e Tüm vatandaşları spora davet eden Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu, Tosyalı Spor Salonunun 7/24 açık olacağını belirterek vatandaşların istedikleri saatte salonu ziyaret ederek program dahilinde spor yapabileceklerinin altını çizdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow