hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Osmaniye’de dilenci ve kaldırım işgali denetimi

    Osmaniye’de dilenci ve kaldırım işgali denetimi
    expand

    Osmaniye’de dilenci ve kaldırım işgali denetimi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) -OSMANİYE Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kaldırım işgali ve dilencilere yönelik denetim yaptı. Kaldırımları kullanan esnaflar uyarılırken; vatandaşların duygularını istismar eden ve bunu meslek haline getiren dilenciler hakında ise adli işlem yapıldı.
    Zabıta Müdürlüğü ekiplerince, dilencilere ve kaldırım işgallerine yönelik çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. Vatandaşların daha rahat ve konforlu bir kentte yaşamaları için kaldırım işgalleri ile ilgili çalışmalarını sürdüren zabıta, kaldırım işgali tespit edilen esnafları uyarıp malzemelerin kaldırım üzerinden kaldırılması sağlıyorlar.
    Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Kadir Kara, “Birlikte Yaşıyoruz, Birlikte Aşıyoruz sloganıyla hemşerilerimizin daha rahat yaşamlarını sürdürebilmeleri ve şehrimizde düzeni sağlamak amacıyla kaldırım işgallerine yönelik yürüttüğümüz çalışmalarımızda ekiplerimize tüm kolaylığı sağlayarak destek veren kıymetli hemşerilerime yürekten teşekkür ediyorum. Allah’ın izniyle birlikte yaşadığımız şehrimizi yine birlikte bambaşka bir şehir haline getireceğiz" diye konuştu. (DHA)


    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow