hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Osmaniye'de el ürünleri ve fotoğraf sergisi

    Osmaniyede el ürünleri ve fotoğraf sergisi
    expand

    Osmaniye'de el ürünleri ve fotoğraf sergisi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 98'inci yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında, Belediye Sanat ve Mesleki Eğitim Merkezi (OBEM) tarafından 'Mutlu Kadınlar El Ürünleri Sergisi' ve İsmail Has tarafından kurulan 'Eskiden Osmaniye' isimli sosyal medya sayfasında paylaşılan fotoğraflardan oluşan "Eskiden Osmaniye Fotoğrafları" sergisi açıldı. El ürünleri ve fotoğraf sergileri, Park 328 Alışveriş Merkezi zemin katı ve ikinci katta vatandaşların begenisine sunuldu.
    İlk olarak usta eğitmenler ile birlikte kursiyer kadınların hazırlamış olduğu el emeği ürünleri sergisinin açılış kurdalesi Başkan Kadir Kara tarafından kesildi. Kadir Kara, "OBEM merkezimizde eğitim gören kadınlarımız tarafından üretilen el emeği ürünleri sergisinin hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.
    ESKİ OSMANİYE FOTOĞRAFLARI SERGİLENDİ
    İlgiyle takip edilen İsmail Has tarafından kurulan ‘Eskiden Osmaniye’ isimli sosyal medya sayfasında paylaşılan fotoğraflardan oluşan fotoğraf sergisi AVM'nin ikinci katında ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Açılışını Belediye Başkanı Kadir Kara’nın yaptığı sergide birbirinden güzel eskiden Osmaniye fotoğrafları yer aldı. Gezilmesi gereken bir sergi olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Kadir Kara, "Bu muhteşem fotoğrafları bir araya getirerek bu sergiyi kıymetli hemşerilerimizle buluşturmamızda bizlere destek veren emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum."dedi. "Eskiden Osmaniye" sayfası yöneticisi İsmail Has, fotoğraf sergisi hakkında bilgiler verdi. Has, "Eski Osmaniye fotoğraflarını bizlere ulaştıran ve facebook sayfamızdaki takipçilerimize, Osmaniyeli hemşerilerimize, bizlere bu imkânı veren Osmaniye Belediyesi ve Başkanımız Kadir Kara’ya teşekkür ediyorum." dedi.
    Mutlu Kadınlar El Ürünleri ve Eskiden Osmaniye Fotoğrafları Sergileri’nin açılışına Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Osmaniye Yahya Mazlum Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ayhan Uyar, Engelliler Platformu Başkanı Haydar Aktürk, belediye başkan yardımcıları, OBEM eğitmen ve kursiyerleri ile vatandaşlar katıldı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow