hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Osmaniye’de evde bakım hizmeti aralıksız sürüyor

    Osmaniye’de evde bakım hizmeti aralıksız sürüyor
    expand

    Osmaniye’de evde bakım hizmeti aralıksız sürüyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla “Evimde Mutluyum” sloganıyla yaşlı, engelli ve yatağa bağımlı vatandaşlar için başlattığı, evde kişisel bakım ve banyo hizmetine ara vermeden devam ediyor.
    Yaş, cinsiyet ayrımı gözetmeksizin evden çıkamayacak durumda olan, kendi imkânları ile kişisel bakım ve banyo ihtiyaçlarını karşılayamayan ve yakınlarının desteğiyle yaşamlarını sürdüren hasta, yaşlı ve engelli tüm vatandaşlar bu hizmetten faydalandığı kaydedildi.
    Belediye personelleri, sağlık taraması, ozonlu su ile özel bir havuzda banyo hizmeti, saç-sakal tıraşı, tırnak kesimi ve pansuman yapılması gibi hizmetleri vatandaşlara sunuyor.
    Her koşulda tüm hemşehrilerinin yanında olduklarını, hiçbir zaman da yalnız bırakmayacaklarını ifade eden Belediye Başkanı Kadir Kara, “Bakıma ihtiyaç duyan vatandaşlarımız için önceki yıllarda başlattığımız evde bakım hizmetlerimize yaşadığımız yıkıcı deprem sonrasında hız kazandırdık. Bugünlerimizin mimarı büyüklerimizin her ihtiyaçlarını karşılamak ve yanlarında olmak bizlerin asli görevidir. Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde kurduğumuz ekiplerimiz, bakıma ihtiyaç duyan vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ediyor, banyosunu, kişisel bakımlarını periyodik olarak yapıyorlar. Dualarını her an üzerimizde hissettiğimiz büyüklerimizin daima yanındayız” dedi. (DHA)
    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow