hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Osmaniye'de Gençlik Haftası etkinlikleri başladı

    Osmaniyede Gençlik Haftası etkinlikleri başladı
    expand

    Osmaniye'de Gençlik Haftası etkinlikleri başladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE'de Gençlik Haftası Etkinlikleri, Devlet Bahçeli Meydanı Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun'a çıktığı 19 Mayıs 1919'un 100’üncü yılı, Cumhurbaşkanlığı himayesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın öncülüğünde bu yıl coşkuyla kutlanacak. 81 ilde eş zamanlı olarak başlatılan Gençlik Haftası faaliyetleri Osmaniye'de de başladı. Sabahın erken saatlerinde, Devlet Bahçeli Meydanı Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.
    Törene, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu, İl Müdürlüğü Şube Müdürleri Gençlik Merkezi Müdürü, Kurum personelleri ve sporcular katıldı.
    19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası Etkinlikleri Çerçevesinde hafta boyunca Sportif ve Kültürel etkinlikler düzenleneceği kaydedildi. 19 Mayıs Pazar günü saat 9.00'da Müdür Loğoğlu, Devlet Bahçeli Meydanı Atatürk Anıtı Önüne Çelenk konulmasının ardından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Programı 7 Ocak Stadyumunda gerçekleştirileceğini söyledi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow