hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Osmaniye'de kadına yönelik şiddetle mücadele toplantısı

    Osmaniyede kadına yönelik şiddetle mücadele toplantısı
    expand

    Osmaniye'de kadına yönelik şiddetle mücadele toplantısı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE'de, kadına yönelik şiddetle mücadele il koordinasyon izleme ve değerlendirme komisyon toplantısı Vali Dr. Erdinç Yılmaz başkanlığında yapıldı.
    Valilik Ahmet Cevdet Paşa Salonu'ndaki toplantının başında konuşan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hamit Coşkun, kentte 2018-2021 kadına yönelik şiddetle mücadele il eylem planının uygulandığını söyledi. Coşkun, "Bu çerçevede, yapılan çalışmalarımızı ve planlamalarımızı değerlendirmek, istişare etmek ve 2021 planlamalarımızın taslağını sunmak, aynı zamanda Valiliğimizin bir iç genelgesi var, bu genelgemizin taslağını valimizin öncülüğünde hazırladık, bu genelgeye göre kurumlarımızın çeşitli görevleri var, bunları hem duyurmak hem de istişaresini yapıp karar almak amacıyla toplantımızı düzenledik" dedi.
    Daha sonra konuşan Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM) Müdürü Serap Durucan ise ŞÖNİM’de verilen hizmetler hakkında kısaca bilgi verdi. Durucan, konuşmasının devamında, ŞÖNİM tarafından hazırlanan il genelindeki risk haritası ile 2018-2021 kadına yönelik şiddetle mücadele il eylem planı çalışmaları ve 2021 yılına ait faaliyet planı hakkında sunum yaptı. Toplantının sonunda konuşan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, kadına yönelik şiddetle mücadele konusunda tüm kurumlara önemli görevler düştüğünü söyledi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow