hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Osmaniye'de öğrencilere yer fıstığı dağıtıldı

    Osmaniyede öğrencilere yer fıstığı dağıtıldı
    expand

    Osmaniye'de öğrencilere yer fıstığı dağıtıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE'de birinci sınıfta eğitim gören öğrencilere, yer fıstığı dağıtıldı.
    Ticaret Borsası'nın hazırladığı yer fıstığı paketleri, Vali İsmail Fırat İlkokulu birinci sınıf öğrencilerine,  Vali Erdinç Yılmaz tarafından dağıtıldı. Vali Yılmaz'ın okul ziyaretinde İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, İl Tarım ve Orman Müdürü Recep Bulut, Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Devrim Murat Aksoy ve Osmaniye Ticaret Borsası Başkanı Sait Çenet de yer aldı.
    Osmaniye Ticaret Borsası Başkanı Sait Çenet, il genelinde anaokulu ve birinci sınıf öğrencilerine dağıtılmak üzere 20 bin paket yer fıstığı hazırladıklarını, amaçlarının çocuklar tarafından yer fıstığının daha iyi tanınmasını sağlamak olduğunu söyledi.
    Ziyaretleri sırasında birinci sınıf öğrenciler ile bir süre sohbet eden Vali Yılmaz, minik öğrencilere dersleri hakkında sorular sordu. Öğrencilere yer fıstığı paketlerini dağıtan Vali Yılmaz, çocuklara başarılar diledi. Vali Yılmaz, ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, "Osmaniye yer fıstığı ilimizin çok önemli bir tarım ürünü. Osmaniye Ticaret Borsamız öğrencilerimiz için hazırladığı bu proje ile hem çocuklarımıza besleyici bir ürün olan yer fıstığı ikram ediyor hem de çocuklarımızın ilimizin bu önemli tarım ürününün nasıl yetiştiği, nasıl üretildiği konusunda bilgi sahibi olmasını amaçlıyor. Bu projede emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Evlatlarımıza da başarılı ve sağlıklı bir hayat diliyorum" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow