hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Osmaniye'de sokak hayvanları için mama bırakıldı

    Osmaniyede sokak hayvanları için mama bırakıldı
    expand

    Osmaniye'de sokak hayvanları için mama bırakıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE'de, koronavirüs mücadelesi tedbirleri kapsamında sokak hayvanlarının yaşam alanlarına kuru mama bırakıldı.
    Osmaniye Doğa Koruma ve Milli Parklar Şubesi ve Bahçe Doğa Koruma ve Milli Park Şefliği personeli, bu zorlu süreçte yiyecek ve içecek bulmakta zorlanabilecek olan sokak hayvanlarının aç kalmaması için bir takım tedbir aldı. Bu kapsamda ekipler, Bahçe, Düziçi ve Hasanbeyli İlçelerinde sokak hayvanlarının yoğun olduğu bölgelerde besleme faaliyeti gerçekleştirdi. Sokak hayvanlarının aç ve susuz kalmaması için her türlü tedbirin alınarak hayvan refahının korunması için gerekli çalışmaların devam edeceği belirtilen açıklamanın devamında, Bahçe İlçesinde 7, Düziçi İlçesinde 11 ve Hasanbeyli İlçesinde 8 noktada  besleme faaliyeti yapıldığı, toplam 26 noktaya 105 kilo kuru mama bırakıldığı kaydedildi. Yapılan besleme faaliyetlerinin ilerleyen günlerde de süreceği vurgulandı.
    Geçtiğimiz günlerde, Kadirli Karatepe-Aslantaş Milli Park Şefliği ekipleri ile Kadirli Belediyesi Geçici Bakım Evi personelleri ile birlikte sokak hayvanları için 90 kilo mama ve 250 adet ekmek sokak hayvanları için besleme noktalarına bırakılmıştı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow