hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Osmaniye'de sokak satıcılarına operasyon: 4 tutuklama

    Osmaniyede sokak satıcılarına operasyon: 4 tutuklama
    expand

    Osmaniye'de sokak satıcılarına operasyon: 4 tutuklama

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE polisinin, 'torbacı' olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonlarda, 2'si Suriye uyruklu 4 kişi tutuklandı.
    İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, il genelinde narkotik konulara yönelik yapılan çalışmalar kapsamında Y.G., M.E., M.S. ve N.Y. gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerinde yapılan aramada  169 gram uyuşturucu eroin maddesi ve 2,73 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Evlerinde ise 11.12 gram eroin, 030 gram metamfetamin ve 0,20 gram uyuşturucu esrar maddesi bulundu. Emniyetteki sorgularının ardından 'Uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan adli makamlara sevk edilen Y.G. ve M.S. tutuklanırken, M.E. ve N.Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
    2 SURİYELİ TUTUKLANDI
    Diğer yandan, yine şüphe üzerinde durdurularak araması yapılan Suriye uyruklu M.A.'nın üzerinden 980 adet uyuşturucu hap ele geçirilirken, ikametinde yapılan aramada ise 41 adet daha uyuşturucu hap bulundu. Ayrıca M.A. ile birlikte hareket ettiği değerlendirilen yine Suriye uyruklu A.S.'nin ikametinde yapılan aramada ise 124 adet uyuşturucu hap ve suç geliri olduğu değerlendirilen 5 bin 700 lira para ele geçirildi. Suriyeli 2 şüpheli de tutuklandı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow