hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Osmaniye'de yeni şehitlik yapılıyor

    Osmaniyede yeni şehitlik yapılıyor
    expand

    Osmaniye'de yeni şehitlik yapılıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Valiliği tarafından, Asri Mezarlıkta yapımına başlanan Şehitlikte çalışmalar sürüyor.

    Vali Erdinç Yılmaz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mesut Ovalı, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hamit Coşkun ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi. Osmaniye Valiliği İl Özel İdaresi tarafından yapılmakta olan Şehitlik inşaatında incelemelerde bulunan Vali Yılmaz, devam eden çalışmalar hakkında İl Özel İdaresi Yatırım İnşaat Müdürü Kadir Tohumcu’dan bilgi aldı. Kadir Tohumcu, 3 dönüm alan üzerine inşa edilen ve şehit kabirlerinin yer aldığı şehitlikte ayrıca Şehitler Anıtı, anı odası, tören alanın yer alacağını ifade ederek, projenin Haziran ayında tamamlanmasının planladığını kaydetti.
    HAZİRAN’DA TAMAMLANMASI PLANLANIYOR
    Vali Yılmaz ise incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, “Bizlere bu vatanı emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi, minnetle, şükranla anıyorum. Şehitlerimizi ve gazilerimizi asla unutmayacağız. Vatanımıza ve şanlı al bayrağımıza sonuna kadar, ilelebet sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi. Vali Yılmaz, sözlerinin devamında yapımı devam eden şehitlik hakkında bilgi vererek, “Mevcut şehitliğimizde yer kalmaması nedeniyle şehitler diyarı Osmaniye’mize yakışacak yeni bir şehitlik yapıyoruz. İnşallah şehitliğimizi Haziran ayında tamamlamayı planlıyoruz.”dedi. (DHA)


    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow