hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Osmaniye'den İzmir'e içme suyu gönderildi

    Osmaniyeden İzmire içme suyu gönderildi
    expand

    Osmaniye'den İzmir'e içme suyu gönderildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Valiliği himayesinde, içerisinde içme suyu bulunan Bahçe ilçesi deprem yardım TIR'ı ve Türk Kızılay Kadirli Şubesi bağışçılarının destekleri sayesinde hazırlanan insani yardım aracı İzmir'deki depremzede vatandaşlara gönderildi.
    Valilik önünde düzenlenen törenle yola çıkan yardım TIR'ı ve insani yardım aracı, Vali Erdinç Yılmaz, Kadirli Kaymakamı Ahmet Arık, Bahçe Kaymakamı Salih Kalkan, Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat tarafından İzmir’e uğurlandı.
    Vali Erdinç Yılmaz, İzmir'de depremde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar ve yakınlarını kaybeden vatandaşlara baş sağlığı diledi. Vali Yılmaz, "Ülkemizin başı sağ olsun. İzmir’de depremden etkilenen vatandaşlarımıza yardımcı olmak, destek olmak anlayışı ve gayreti içinde bugün araçlarımızı gönderiyoruz. Geçtiğimiz günlerde bir yardım tırımızı göndermiştik, bugün de içerisinde içme suyu bulunan yardım tırımızı ve içerisinde gıda kolisi, oyuncaklar, çocuk bezi, maske, sıvı sabun, battaniye, kolonya, ıslak mendil, kâğıt havlu gibi ihtiyaç malzemelerinin yer aldığı insani yardım aracımızı İzmir’deki depremzede vatandaşlarımıza gönderiyoruz. Katkısı ve desteği bulunan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. " dedi.
    Vali Yılmaz’ın konuşmasının ardından Deprem Yardım TIR'ı ve İnsani Yardım Aracı İzmir'e uğurlandı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow