hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Pazar tezgahlarında, 'Sağlığın için el sürme' uyarı levhası

    Pazar tezgahlarında, Sağlığın için el sürme uyarı levhası
    expand

    Pazar tezgahlarında, 'Sağlığın için el sürme' uyarı levhası

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE'de yeni tip koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında, sadece üç gün kurulacak olan semt pazarlarındaki tezgahlara, "Sağlığın için el sürme" yazılı uyarı levhaları konuldu.
    Virüsün yayılma riskine karşı alınan tedbirler kapsamında, semt pazarlarında, Osmaniye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince denetimler devam ediyor. Bu kapsamda, pazara gelen vatandaşlara koruyucu maske dağıtımı yapılırken, pazar girişlerinde kurulan dezenfeksiyon istasyonlarında, vatandaşların ellerini dezenfekte etmeleri sağlanıyor. Zabıta görevliler, ayrıca tüm pazarcı esnaflarının tezgahlarına, "Sağlığın için el sürme" uyarıcı levhaları yerleştirildi.
    Belediye Başkanı Kadir Kara, korona virüs salgınının yayılma riskine karşı dezenfeksiyon çalışmalarının il merkezinin her bölgesinde ve her noktasında, haftanın 7 günü aralıksız bir şekilde sürdürüldüğünü söyledi. Başkan Kara şöyle devam etti:
    "Belediyemizce yürütülen mücadele çalışmaları ve tedbirler kapsamında, tüm mahallelerimizde ve çarşı merkezimizde faaliyet gösteren ticarethaneler dezenfekte ediliyor. Ayrıca tüm hastanelerimizde, bankalarda, dolmuşlarda, ticari taksilerde, kamu kurumlarımızda, kısacası vatandaşlarımızın bulunduğu her noktada dezenfeksiyon çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Osmaniye Belediyesi olarak vatandaşlarımızın sağlığı için günün her anında sahadayız. Acil durumlar dışında sokağa çıkmayalım. İnşallah hep birlikte başaracağız. Sağlığımız için 'evinde kal Osmaniye' diyoruz."  

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow