hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    PTT'den 179. müşteriye hediye

    PTTden 179. müşteriye hediye
    expand

    PTT'den 179. müşteriye hediye

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/ OSMANİYE, (DHA) - POSTA ve Telgraf Teşkilatı'nın (PTT) 179. kuruluş yıl dönümü Osmaniye'de çeşitli etkinliklerle kutlandı.
    Cebeli Bereket PTT Merkez Müdürlüğü sıra çağrı sisteminden numara alan müşterilerden 179. sırada gişeye başvuran müşteriye, PTT Başmüdürü Abdulkadir Dağdemir tarafından 179. kuruluş yıldönümü anısına çeşitli ödüller verildi. Ayrıca, Başmüdür Dağdemir ve beraberindeki heyet, Vali Ömer Faruk Coşkun'u makamında ziyaret ederek günün anlam ve önemi konusunda bilgilendirme yaptı. PTT'nin kuruluşunun 179. yıldönümünü kutlayan Vali Coşkun ise, tüm kurum personeline çalışmalarında başarılar diledi. PTT Başmüdürü Abdulkadir Dağdemir, Türkiye'nin en köklü kuruluşlarından biri olan PTT'nin bu yıl 179. yaşını kutladığını belirterek, "İki asra yaklaşan tecrübesi ile vatandaşlara hizmet veren PTT AŞ, bir dünya markası olma vizyonu doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor" dedi.
    Ulusal ve uluslararası alanda büyük başarılara imza atarak posta, kargo, lojistik, e-ticaret, bankacılık ve sigortacılık gibi sektörlerde hizmet veren PTT'nin birikimiyle geleceğe ışık tutuğuna değinen Dağdemir, "Kurulduğu günden bu yana tecrübesi, yenilikçi bakış açısı, kaliteli ve güvenli hizmet anlayışıyla ürün ve hizmet çeşitliliğini arttıran PTT; hayatın her alanında vatandaşların hayatını kolaylaştırıyor. Türkiye'nin her köşesine daima hizmet götürmeyi ilke edinen PTT, yurt içindeki güçlü ve karar alıcı konumunun yanı sıra Dünya Posta Birliği İdari Konsey Başkanlığı göreviyle de faaliyetlerini sürdürüyor. 2023 hedefleri doğrultusunda Türkiye’nin en köklü kurumlarından biri olarak her geçen gün kendini ve hedeflerini geliştiren PTT, büyüyor, güçleniyor, bir dünya markası oluyor." dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow