hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Trafik değerlendirme toplantısı yapıldı

    Trafik değerlendirme toplantısı yapıldı
    expand

    Trafik değerlendirme toplantısı yapıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - İÇİŞLERİ Bakanlığının Koordinesinde 81 il ve tüm ilçelerde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Trafik Değerlendirme Toplantısı Osmaniye'de de yapıldı.

    Vali Ömer Faruk Coşkun başkanlığında Valilik Rahime Hatun Salonunda düzenlenen toplantıya Belediye Başkanı Kadir Kara, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tamer Bilacan, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Guddusi Arık, Karayolları 57. Şube Şefi Alptekin Ağca ve ilgili personel katıldı.
    2019 Yılı ilk 6 aylık trafik çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda, İçişleri Bakanlığımızca trafik kazalarından kaynaklı ölüm vakalarının azaltılmasına yönelik "Karayolu Trafik Güvenliği Strateji ve Eylem Planı 2011-2020" kapsamında "Trafik Güvenlik Uygulama Politika Belgesi" doğrultusunda trafik kazaları sonucundaki ölüm ve yaralanmaların azaltılması amacıyla yürütülen eylem planları, kampanyalar ve alınan trafik tedbirlerinin genel değerlendirmesi ile alınması gereken tedbirler görüşüldü. Toplantıda, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı personeli tarafından, Osmaniye’deki trafik güvenliğinin sağlanmasına dönük yapılan çalışmaları içeren bir sunum gerçekleştirildi. Toplantının devamında konu ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.
    Toplantı sonunda tüm katılımcılara teşekkür eden Vali Coşkun, alınacak tedbirlerle trafik kazaları sonucunda meydana gelen ölüm ve yaralanmaların en aza indirilmesinin hedeflendiğini ifade ederek, "Biz gerekli tüm tedbirleri alıyoruz. Bütün vatandaşlarımızdan da trafik konusunda daha duyarlı davranmalarını, kurallara saygı ve hoşgörü çerçevesinde azami ölçüde riayet etmelerini bekliyoruz" dedi.

    FOTOĞRAFI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow