hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Coşkun, emniyet tedbirlerine hassasiyetle uyulmasını istedi

    Vali Coşkun, emniyet tedbirlerine hassasiyetle uyulmasını istedi
    expand

    Vali Coşkun, emniyet tedbirlerine hassasiyetle uyulmasını istedi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Valisi Ömer Faruk Coşkun, Selimiye Mahallesi'nde katıldığı huzur toplantısında, vatandaşlardan emniyet tedbirlerine hassasiyetle uyulmalarını istedi.
    İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, 80. Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nde düzenlenen toplantıya Vali Coşkun’un yanı sıra İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, Belediye Başkan Yardımcısı Hulusi Akkuş ve İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak da katıldı. Toplantının başında Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yapılan sunumla vatandaşlar; konut güvenliği, genel güvenlik önlemleri, dolandırıcılık olaylarının önlenmesi, düğünlerde silah atılmasının önlenmesi konusunda bilgilendirildi. Sunumun ardından konuşan Vali Ömer Faruk Coşkun, "Bugün Emniyet Müdürlüğümüzden arkadaşlarımız genel konut güvenliği, dolandırıcılık, düğünlerde silah atılmasının önlenmesi ve genel asayiş olayları gibi konularda vatandaşlarımızın dikkat etmesi gereken hususları siz değerli mahalle sakinlerimizle paylaştılar. Elbette, Emniyet Müdürlüğümüz ve diğer kolluk güçlerimiz, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için gerekli her türlü tedbiri alıyorlar. Ama bunun yanında siz değerli vatandaşlarımıza da düşen görevler var.  Bu nedenle sizlerden beklentimiz sizlere güvenlik konusunda anlatılan hususlarda gerekli hassasiyeti göstermeniz" dedi.
    Toplantıda mahalle sakinlerinin iletmek istedikleri sorun ve talepleri dinleyeceklerini ve bunlara hep birlikte çözüm arayacaklarını söyleyen Vali Coşkun, daha sonra sözü mahalle sakinlerine bıraktı. Toplantının devamında Selimiye Mahallesi sakinleri, talep ve sorunlarını Vali Coşkun’a iletti. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow