hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Coşkun'dan Osmaniyelilere veda mesajı

    Vali Coşkundan Osmaniyelilere veda mesajı
    expand

    Vali Coşkun'dan Osmaniyelilere veda mesajı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) -  CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre Kahramanmaraş Valiliği görevine atanan Vali Ömer Faruk Coşkun, bir mesaj yayımlayarak Osmaniyelilere veda etti.
    Doğal güzelliğinin yanında aynı zamanda yiğitler ve şehitler diyarı olan ve hizmetinde bulunmaktan her zaman onur duyduğunu belirttiği şehirden ayrılmanın kolay olmayacağını belirten Vali Coşkun, "Bu şehre gönlümüzü verdik. Sizlerle sevindik ve sizlerle üzüldük. Acılarınız acımız, sevinçleriniz sevincimiz, mutluluklarınız mutluluğumuz oldu. Görev süremiz boyunca Osmaniye’mizin ve siz değerli hemşerilerimin çok daha müreffeh ve huzurlu bir ortama sahip olması için yoğun bir gayret içerisinde olduk. Çalışmalarımızı vatandaş odaklı, sevgi ve saygı çerçevesinde yürütme prensibi ile hareket ettik. Devlet, insan için var. 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' düsturunu benimsedik. Geldiğim günden beri çalışma arkadaşlarıma düşüncesi, fikri, zikri, pozisyonu ne olursa olsun insan olduğu için vatandaşa hizmet etmede hep beraber olmayı aşılamaya çalıştım. Hizmetin ekip işi olduğu düşüncesini benimsedik.  Sadece vali olarak ben değil, kamu, sivil toplum kuruluşları ve özel sektör arasında yapılan işbirlikleri ile Osmaniye’yi her konuda daha yaşanabilir bir şehir haline getirmeye gayret gösterdik" dedi.
    Ayrı ayrı vedalaşabilmek istediğini ancak içerisinde bulunulan pandemi dönemi dolayısıyla bundan mahrum kaldığını ifade eden Coşkun şöyle devam etti: "Bu sebepten dolayı anlayışınıza sığınıyorum. Ancak, sizlerle olan gönül bağımızın ve muhabbetimizin tezahürü olarak, belki de hemen yanı başında olmamızı teminen takdir buyurulan Kahramanmaraş Valiliği görevim boyunca, siz değerli hemşehrilerimize her zaman kapımızın sonuna kadar açık olacağının bilinmesini isterim. Bu vesile ile yiğitler ve şehitler diyarı Osmaniye’mize vali olarak hizmet etme imkânını veren başta Cumhurbaşkanımız ve İçişleri Bakanımız olmak üzere, Bakanlarımıza ve tüm devlet büyüklerimize şükranlarımı sunuyor, bu onurla sizleri en kalbi muhabbetlerimle selamlıyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow