hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Coşkun'dan yeni yılın ilk bebeğine altın

    Vali Coşkundan yeni yılın ilk bebeğine altın
    expand

    Vali Coşkun'dan yeni yılın ilk bebeğine altın

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Valisi Ömer Faruk Coşkun, 2020'nin ilk bebeğini ve annesini ziyaret ederek altın ve çiçek verdi.
    Yeni yılın ilk saatinde Osmaniye Devlet Hastanesi'nde Nurgül-Fikret Kıldacı çiftinin 3'üncü çocuğu olarak dünyaya gelen İkra bebeği ziyaret eden Vali Ömer Faruk Coşkun, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür diledi. Minik bebeğin ailesine çeşitli hediyeler veren Vali Coşkun, doğum servisindeki diğer hastalara da geçmiş olsun dileklerini ileterek, hediyeler verdi. Vali Coşkun, "Yeni yılın ilk saatlerinde hastanemizde tedavi gören hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletmek ve ilimizde dünyaya gelen yeni yılın ilk bebeğine sağlık dilemek için ziyaretimizi gerçekleştirdik. Tüm hastalarımıza Allah'tan acil şifalar diliyorum. Dünyaya gelen tüm bebeklere sağlıklı ve mutlu bir gelecek temenni ediyorum" diye konuştu.
    Hastanede görevli personelin de yeni yıllarını kutlayan Vali Coşkun, ziyaretinin ardından Osmaniye Devlet Hastanesi'nden ayrıldı. İl Ambulans Servisi Başhekimliği Komuta Kontrol Merkezi'ni de ziyaret eden Vali Coşkun, personelin yeni yılını kutladı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow