hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Yılmaz: İlimizde mutant virüse rastlanmadı

    Vali Yılmaz: İlimizde mutant virüse rastlanmadı
    expand

    Vali Yılmaz: İlimizde mutant virüse rastlanmadı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE Valisi Erdinç Yılmaz, şu ana kadar kentte mutant virüse rastlanmadığını belirterek, “İnşallah bundan sonraki süreçte de rastlanmaz ve koronavirüsü tamamen yeneriz" dedi
    Vatandaşları bilinçlendirmek ve salgınla mücadeleyi hep birlikte gerçekleştirmek amacıyla Osmaniye’de tüm yaşam alanlarında gerçekleştirilen denetimler devam ediyor.
    Palalı Süleyman Caddesi boyunca gerçekleştirilen denetimlere, Vali Erdinç Yılmaz ve protokol üyeleri katıldı. Kamu kuruluşları il müdürlerinin yer aldığı 3 grup halinde gerçekleştirilen denetimler ilin çeşitli yaşam alanlarında gerçekleştirildi.
    Denetimleri sırasında, esnaf ve vatandaşlarla bir süre sohbet ederek hatırlarını soran Vali Yılmaz, vatandaşlardan, maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına uymaları konusunda hassasiyet göstermelerini ve tedbirleri asla gevşetmemelerini istedi.
    Vali Erdinç Yılmaz, koronavirüs tedbirlerine yönelik denetimin her hafta aralıksız sürdürüldüğünü ifade ederek, “Bugün esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek hem hatırlarını sorduk hem de tedbirlerin uygulanıp uygulanmadığı konusunda denetimimizi gerçekleştirdik. Mutant virüs ülkemizde görüldü. Dolayısıyla çok daha dikkatli olmamız gereken bir süreçteyiz. Biliyoruz ki koronavirüsü ancak tedbirlere uyarak yenebiliriz. İnşallah tedbirlerimize hassasiyetle uyarak bu salgından kurtulacağız. Bu anlamda Osmaniyeli hemşerilerimin gerekli hassasiyeti gösterdiğine ve bundan sonra da göstereceğine inanıyorum. Kurallara uyan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu tedbirleri asla gevşetmemeliyiz çünkü ancak kurallara uyarak bu virüsü yenebiliriz.”dedi.
    Mutant virüs konusunda da açıklama yapan Vali Yılmaz, “Şu ana kadar ilimizde mutant virüse rastlanmadı. İnşallah bundan sonraki süreçte de rastlanmaz ve koronavirüsü tamamen yeneriz” dedi.
    Esnaf ve vatandaşlar ise Vali Dr. Erdinç Yılmaz’ın ziyaretinden mutluluk duyduklarını belirterek, teşekkür ettiler.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow