hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Yılmaz: Karaçay bizim için öncelikli projelerden biri

    Vali Yılmaz: Karaçay bizim için öncelikli projelerden biri
    expand

    Vali Yılmaz: Karaçay bizim için öncelikli projelerden biri

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Valisi Erdin Yılmaz, Karaçay'a yapılacak projelerin en kısa sürede başlaması için çalışmaların hızlandırıldığını ifade ederek, "Karaçay bizim için öncelikli projelerden biri." dedi.
    Vali Erdinç Yılmaz başkanlığında yapılan toplantıda, Karaçay Alanı'nda yapılacak projelerin değerlendirmesi yapıldı. Toplantıya Vali Dr. Erdinç Yılmaz'ın yanı sıra Belediye Başkanı Kadir Kara, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Ali Gizlice, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat ve DOĞAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız, Belediye Başkan Yardımcıları Melih Loş ve Hacer Burcu Yüceer, DSİ Bölge Müdür Yardımcısı Cengiz Han Kılıçaslan ve DSİ 64. Şube Müdürü Mehtap Eker katıldı. Toplantıda, Osmaniye Belediyesi, DSİ, İl Özel İdaresi, DOĞAKA ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Karaçay alanında yapılacak olan dere ıslah çalışması, bisiklet yolları, sosyal alanlar ve peyzaj çalışmaları konuları değerlendirildi.
    Vali Yılmaz, Karaçay'a yapılacak projelerin en kısa sürede başlaması için çalışmaların hızlandırıldığını ifade ederek, “Karaçay bizim için öncelikli projelerden biri. Bugün yaptığımız toplantıda planlanan projelerin değerlendirmesini yaptık. Projelerin en kısa sürede başlaması için çalışmalarımızı hızlandırdık. Karaçay’ımızı hak ettiği yere getirmek için işbirliği içerisinde gayret göstereceğiz. Projeler tamamlandığında Osmaniye’miz güzel bir sosyal yaşam alanına kavuşmuş olacaktır” dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow