hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Yılmaz: Osmaniye’ye ne yapsak az kalır

    Vali Yılmaz: Osmaniye’ye ne yapsak az kalır
    expand

    Vali Yılmaz: Osmaniye’ye ne yapsak az kalır

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)- OSMANİYE Valisi Erdinç Yılmaz, tek amaçlarının kente en güzel hizmeti sunabilmek olduğunu belirterek, "Şehitler diyarı Osmaniye’ye ne yapsak az kalır, bunun bilincindeyim" dedi.
    Vali Yılmaz, kentte görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi. Programa, Vali Yardımcıları Dr. Ömer Faruk Günay ve Adem Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Tombul, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Menderes Demir, Osmaniye Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Cihangir, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsrafil Avcı, Osmaniye Önder Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Mehmet Aksoy da katıldı. Burada bir konuşma yapan Vali Yılmaz, basın mensuplarının kendilerine çok yardımcı olduğunu ve hep destek gördüğünü belirterek, teşekkür etti. Daha sık bir araya gelmek istediklerini belirten Vali Yılmaz, “Göreve başladığım günden bu yana vatandaşlarımızın, hemşehrilerimizin içinde olmaya çok özen gösteriyorum, sürekli yanlarındayım. Sokakları, caddeleri geziyorum, vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ediyorum.  Her şeyden önce kendi memleketimde hizmet etmenin gururu, mutluluğu ve heyecanını yaşıyorum. Görev sürem içinde Osmaniye’ye en güzel hizmeti yapmak azmi içindeyim" dedi.
    Devam eden projeler hakkında da bilgi veren Vali Erdinç Yılmaz, “Karaçay Projemiz gerçekten ilimize çok değer katacağını düşündüğüm bir proje. Fıstık Müzesi'ni tamamladık. Zorkun yayla yolumuzu sıcak asfalt yapıyoruz ve tamamlandığında yolumuzun kalitesi çok yükselecek ve böylece vatandaşlarımız daha rahat seyahat etme imkanına kavuşacak.  Düziçi ilçemizin yıllardır beklediği Dumanlı Yaylası yolunu yaptık. Köylerimizin içme suyu ihtiyacını karşılamak için çok gayret gösteriyoruz. Kentimize değer katacak bütün projeleri hayata geçirme gayreti içerisindeyiz. Önümüzdeki süreçte Osmaniye’yi daha yükseklere taşıyacak projeler üzerinde çalışıyoruz" diye konuştu.
    Göreve başladığında, öncelikli beklentilerin Karaçay Projesi ve Osmaniye’nin otoban giriş ve çıkışı olduğunu da ifade eden Vali Yılmaz, "Karaçay projemiz devam ediyor, Belediyemiz de çevresindeki düzenlemeleri yapıyor. Bir de Osmaniye’mizin olması gereken standartta bir otoban giriş ve çıkışı olması için bir projemiz var. Bu konuyla ilgili, Ulaştırma Bakanımızla iki defa görüştük. Ulaştırma Bakanlığı kavşak kısmının projesini yaptı.  Sakızgediği'nden şehir merkezine çift şerit iniş ve çıkış şeklinde tamamlanacak. Bu projemizi tamamladığımızda ilimize önemli bir değer katacak. Tek amacım Osmaniyeli hemşehrilerime en güzel hizmeti sunabilmek, en güzeline layık olduğuna inanıyorum. Şehitler diyarı yiğit Osmaniye’ye ne yapsak az kalır bunun bilincindeyim" diye konuştu. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow