hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Yılmaz: Projelerimizi zamanında bitirelim

    Vali Yılmaz: Projelerimizi zamanında bitirelim
    expand

    Vali Yılmaz: Projelerimizi zamanında bitirelim

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)- OSMANİYE Valisi Erdinç Yılmaz, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerine seslenerek, "Projelerimizi zamanında bitirelim, hatta zamanında önce bitirme gayreti içerisinde olalım" dedi.
    İl Koordinasyon Kurulu'nun 2020 Yılı 3. Toplantısı yapıldı. Valilik Ahmet Cevdet Paşa Toplantı Salonu'nda Vali Dr. Erdinç Yılmaz başkanlığında yapılan toplantıya Vali Yardımcısı Adem Yılmaz, ilçe kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşların bölge ve il müdürleri katıldı. Toplantının devamında yetkililer, biten ve devam etmekte olan projeleri hakkında bilgi vererek, kendilerine yöneltilen soruları yanıtladı. Toplantının son bölümünde konuşan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, “Özellikle bütün arkadaşlarımızdan şunu istiyorum; projelerimizi zamanında bitirelim, hatta zamanında önce bitirme gayreti içerisinde olalım. Kurumlarımız, başlanmayan ve yarıda kalan projelere neden başlanamadığı ya da neden bitirilemediğini takip etsinler ve mutlaka bilgi versinler“dedi.
    Tüm kurumların koordine halinde olması gerektiğini vurgulayan Vali Yılmaz, “Toplantımızda koordinasyonu sağlıyoruz ama koordinasyonu alanda da sağlamamız lazım. Bunun için de hepimiz ulaşılabilir olmalıyız. Ben her zaman ulaşılır olacağım, istediğiniz zaman bana ulaşabileceksiniz, sizler de her zaman ulaşılabilir olmalısınız" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow