hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Yılmaz, sanayicilerden Osmaniyespor'a destek istedi

    Vali Yılmaz, sanayicilerden Osmaniyespora destek istedi
    expand

    Vali Yılmaz, sanayicilerden Osmaniyespor'a destek istedi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Valisi Erdinç Yılmaz, sanayicilerden Osmaniyespor'a destek olmalarını istedi. 
    Vali Erdinç Yılmaz, Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi'nde, sanayicilerle bir araya geldi. Toplantının başında konuşan Osmaniye OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şerif Tosyalı, Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi'nde önceki dönemlerde başarılı işler yapıldığını ifade ederek, bundan sonraki dönemde de bu çalışmaların devam etmesi için hep birlikte gayret göstereceklerini kaydetti. Vali Dr. Erdinç Yılmaz ise sanayicilerle bir araya gelmekten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, "İnşallah, birlikte çalıştığımız süreç içerisinde Osmaniye'mizin ekonomisinin gelişmesine, insanlarımızın refah seviyesinin yükselmesine katkı sağlayacak çalışmaları hep birlikte başarırız. Bu amaç doğrultusunda sanayicimizin devletle olan işlerine her zaman yardımcı olacağımızı bilmenizi isterim. Hepimiz Osmaniye’ye güzel hizmetler yapılması için gayret gösteriyoruz."diye konuştu.
    Tüm çalışmalarının temel hedefinin Osmaniye'ye hizmet olduğunu vurgulayan Vali Erdinç Yılmaz, "Sizlerden asla özel bir talebimiz olmaz, olursa ancak Osmaniyeliler için, Osmaniye için olur. Tüm vatandaşlarımızı ilgilendiren durumlarda hep beraber hareket etmemiz gerekiyor. Spor, bir yerin en önemli sosyal kurumlarından biridir. Çünkü spor gençlerimizin kötü alışkanlıklar edinmesini önler, zamanını verimli kullanmasını sağlar. Bu nedenle spora verilecek destek çok önemlidir. Osmaniyespor bugün güzel bir noktada, onu daha ileriye nasıl daha iyi götürürüz hep birlikte bunun mücadelesini vermeliyiz. Sizlerin de katkısını bu noktada bekliyoruz" dedi.
    KORONAVİRÜS UYARISI
    Koronavirüs salgınının devam ettiğini de belirten Vali Yılmaz, "Çevre illerimizde ne yazık ki vaka sayılarında ciddi artışlar oldu. Bu Osmaniye’yi de ilgilendiriyor çünkü bu illerden ilimize gelen vatandaşlarımız oluyor. Osmaniye’deki vakaların çoğu dış temaslı. Bunu kontrol etmek için gayret gösteriyoruz. Sizlerden de işyerlerinizde çalışan personelinizi maskesiz çalıştırmamanızı, sosyal mesafeye dikkat edilmesi konusunda hassasiyet göstermenizi ve belirti görülen çalışanlar varsa hiç geciktirmeden hastaneye yönlendirmenizi bekliyoruz" diye konuştu.
    Sanayicilerden işçi alırken önceliği Osmaniyelilere verilmesini de isteyen Vali Yılmaz, sözlerini toplantıya katılan herkese teşekkür ederek bitirdi.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow