hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Yılmaz: Vatandaş, kurumlardan memnun ayrılmalı

    Vali Yılmaz: Vatandaş, kurumlardan memnun ayrılmalı
    expand

    Vali Yılmaz: Vatandaş, kurumlardan memnun ayrılmalı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)- OSMANİYE Valisi Erdinç Yılmaz, kurumlarda hizmetlerin mümkün olduğunca hızlı bir şekilde yürütülmesi gerektiğini ifade ederek, vatandaş memnuniyetinin çok önemli olduğunu vurguladı. Vali Yılmaz, "Biz vatandaşlarımıza hizmet etmek için varız. Bu nedenle vatandaşlarımızın kurumlarımızdan ayrılırken mutlaka memnun bir şekilde ayrılmalarını sağlamalıyız" dedi.
    İl İdaresi Kanunu'nun 24'üncü maddesi uyarınca idarede birliğin ve koordinasyonun sağlanması, gerekli tedbirlerin alınması, ilin ekonomik potansiyelinin değerlendirilmesi ve kamu hizmetlerinin planlanması amacıyla düzenlenen İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Vali Erdinç Yılmaz başkanlığında yapıldı. Valilik Ahmet Cevdet Paşa Salonu'ndaki toplantıya Vali Yılmaz'ın yanı sıra Vali Yardımcıları Adem Yılmaz ve Metin Arslanbaş, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Tombul, İl Emniyet Müdür Vekili Murat Sönmez, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri katıldı. Toplantıda konuşan Vali Yılmaz, tüm kurumlara pandemi sürecinde gösterdikleri gayret nedeniyle teşekkür ederek, "İlimizde bu süreçte iyi bir mücadele verdik hala da bu mücadelemiz devam ediyor. Temenni ediyorum ki mücadelemiz sonuç verir ve önümüzdeki süreçte bu virüsten kurtuluruz" dedi.
    Sözlerinin devamında, kurumlarda hizmetlerin mümkün olduğunca hızlı bir şekilde yürütülmesi gerektiğini ifade eden Vali Yılmaz, vatandaş memnuniyetinin de çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Biz vatandaşlarımıza hizmet etmek için varız. Bu nedenle vatandaşlarımızın kurumlarımızdan ayrılırken mutlaka memnun bir şekilde ayrılmalarını sağlamalıyız" diye konuştu.
    Vali Yılmaz, kamu kurum ve kuruluşlarının koordineli bir şekilde, uyumlu, ahenkli kamu hizmeti sunma usullerine, esaslarına uygun olarak vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak adına gerçekleştirmiş olduğu tüm iş, işlem ve çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Sözlerinin sonunda katılımcıların yeni yılını kutlayan Vali Yılmaz, "Önümüzdeki yılın tüm insanlığın bu salgından kurtulacağı bir yıl olmasını diliyorum. Tüm vatandaşlarımıza sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yıl diliyorum."dedi.
    Toplantı, görüş ve önerilerin alınması ile sona erdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow