hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Yılmaz'dan Başkan Kara ve Rektör Türk'e ziyaret

    Vali Yılmazdan Başkan Kara ve Rektör Türke ziyaret
    expand

    Vali Yılmaz'dan Başkan Kara ve Rektör Türk'e ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Valisi Erdinç Yılmaz, Belediye Başkanı Kadir Kara ve Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Türk'e ziyarette bulundu.
    İlk olarak Osmaniye Belediyesi'ni ziyaret eden Vali Yılmaz, Başkan Kara, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Balkaya, Mehmet Hulusi Akkuş, Ahmet Melih Loş ve Hacer Burcu Yüceer tarafından karşılandı. Başkanlık makamında Kara ve başkan yardımcıları ile bir süre görüşen Vali Dr. Erdinç Yılmaz, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Önümüzdeki süreçte Osmaniye’de hayata geçecek projeler hakkında bilgiler veren Başkan Kara, Vali Dr. Erdinç Yılmaz’a ziyareti için teşekkür etti. Vali Yılmaz, Başkan Kadir Kara’ya çalışmalarında başarılar dileyerek, ziyaretine son verdi.
    ÜNİVERSİTE HAKKINDA BİLGİ ALDI
    Daha sonra Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi'ni ziyaret eden Vali Yılmaz, rektörlük binası önünde Rektör Prof. Dr. Murat Türk, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç ve Prof. Dr. Susran Erkan Eroğlu tarafından karşılandı. Rektörlük makamında Prof. Dr. Türk ve rektör yardımcıları ile bir süre görüşen Vali Yılmaz, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi hakkında detaylı bilgi aldı. Murat Türk, Vali Dr. Erdinç Yılmaz’a ziyareti nedeniyle teşekkür etti. Vali Erdinç Yılmaz ise ilin gelişmesi ve kalkınması noktasında üniversite ile istişare halinde olacaklarını ifade ederek, Rektör Türk ve rektör yardımcılarına çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretinin sonunda şeref defterini imzalayan Vali Yılmaz, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi’nden ayrıldı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow