hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Yılmaz'dan, bayram öncesinde şehit ailelerine ziyaret

    Vali Yılmazdan, bayram öncesinde şehit ailelerine ziyaret
    expand

    Vali Yılmaz'dan, bayram öncesinde şehit ailelerine ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Valisi Erdinç Yılmaz, Kurban Bayramı öncesinde, şehit ailelerine ziyaretlerde bulundu.
    Vali Erdinç Yılmaz, ilk olarak Şırnak'ın Cizre ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne yönelik düzenlenen saldırı sonucunda şehit olan Polis Memuru Tayfun Doğan’ın ailesini, Dumlupınar Mahallesindeki evlerinde ziyaret etti. Ziyarette Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hamit Coşkun da yer aldı. Ziyaret sırasında şehit Doğan için Kur’an-ı Kerim okunarak, dua edildi.
    Şehit annesi Sıdıka Doğan, baba Yusuf Doğan ve kerdeşleriyle bir süre görüşen Vali Yılmaz, şehitlerin kıymetli ailelerinin her daim yanında olmanın bir vefa borcu olduğunu ifade ederek, “Şehitlik ölümlerin en şereflisi. Şehitlerimizin mekanları cennet olsun, Cenab-ı Allah şehitlerimize gani gani rahmet eylesin. Devletimiz, şehitlerimizin emanetlerine bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkmaya devam edecektir. Bu vesile ile tüm şehitlerimize ve ebediyete intikal etmiş gazilerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Şehitlerimizin aileleri ile gazilerimiz ve ailelerinin mübarek Kurban Bayramını kutluyorum” dedi.
    Şehit annesi Sıdıka Doğan, babası Yusuf Doğan ve kardeşleri Vali Dr. Erdinç Yılmaz’a ziyareti için teşekkür ettiler.
    ŞEHİDİMİZ UZMAN ONBAŞI KÖSE'NİN AİLESİNE ZİYARET
    Vali Yılmaz, daha sonra, Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde, terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Ertuğrul Köse’nin ailesini Mevlana Mahallesi'ndeki evlerinde ziyaret etti. Şehit annesi Fatma Köse, babası İsmail Köse ve kardeşleri ile bir süre görüşen Vali Yılmaz, “Vatanımız için canlarını veren aziz şehitlerimize olan borcumuzu hiçbir zaman ödeyemeyiz. Mekanları cennet olsun, Cenab-ı Allah şehitlerimize gani gani rahmet eylesin. Şehitlerimizin hatıralarını yaşatmak, ailelerinin yanında olmak hepimizin boynunun borcudur.  Bu vesile ile tüm şehitlerimize ve ebediyete intikal etmiş gazilerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Şehitlerimizin aileleri ile gazilerimiz ve ailelerinin mübarek Kurban Bayramını kutluyorum" diye konuştu.
    Şehit annesi Fatma Köse, babası İsmail Köse ve kardeşleri, Vali Dr. Erdinç Yılmaz’a ziyareti için teşekkür etti. Vali Yılmaz, ziyaretleri sonunda, şehit ailelerine Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağı takdim etti.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow