hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Yılmaz'dan Fıstık Fabrikalarına ziyaret

    Vali Yılmazdan Fıstık Fabrikalarına ziyaret
    expand

    Vali Yılmaz'dan Fıstık Fabrikalarına ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Valisi Erdinç Yılmaz, Fıstıkçılar Sitesi'ni ziyaret ederek, fıstık işçileriyle sohbet etti.
    Cevdetiye Belediye Başkanı Mehmet Özer, Osmaniye Ticaret Borsası Başkanı Sait Çenet, Osmaniye Fıstıkçılar Sitesi Başkanı Ali Korkmaz ve tesis sahipleri tarafından karşılanan Vali Yılmaz, fıstık tesislerinde incelemelerde bulunarak, tesisler hakkında bilgi aldı. Vali Yılmaz, buradaki incelemelerinin ardından Yılmazer Fıstık ve Binboğa Fıstık Fabrikalarını da gezerek, fabrikada çalışan işçilerle bir süre sohbet etti.
    Kentin sembolü haline gelmiş Osmaniye yer fıstığının, en önemli tarım ürünü olduğunu ifade eden Vali Erdinç Yılmaz, "Ülkemizin büyük bir oranda yer fıstığı ihtiyacını karşılayan Osmaniye yer fıstığının gerek üretiminde gerek paketlemesinde çok sayıda insanımız çalışıyor. Biz de bugün Fıstık Tesislerimizi yerinde görmek ve burada çalışan kardeşlerimizle bir araya gelmek amacıyla ziyaretimizi gerçekleştiriyoruz. İlimizin ekonomisine çok önemli bir katkı sağlayan Osmaniye yer fıstığı üretiminde emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu. Her zaman üreticilerin yanında olacaklarını ifade eden Vali Yılmaz, tesislerde güzel bir şekilde işleyen sistemi görmekten memnuniyet duyduğunu kaydetti.
    Fıstık işçileri, Vali Erdinç Yılmaz'ın ziyaretinden mutluluk duyduklarını ifade ederek, ziyareti için Vali Yılmaz'a teşekkür ettiler. Ziyaretinin ardından Vali Dr. Erdinç Yılmaz, fıstık işçileri ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow