hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Yılmaz'dan, Şehit Uzman Ertuğrul Köse'nin ailesine ziyaret

    Vali Yılmazdan, Şehit Uzman Ertuğrul Kösenin ailesine ziyaret
    expand

    Vali Yılmaz'dan, Şehit Uzman Ertuğrul Köse'nin ailesine ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Valisi Erdinç Yılmaz, 21 Haziran'da Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde, terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Ertuğrul Köse'nin ailesini evlerinde ziyaret etti.
    Ziyarette Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hamit Coşkun ve İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu da yer aldı. Şehitler için Kur’an-ı Kerim okundu ve dua edildi. Şehit annesi Fatma Köse ve babası İsmail Köse ile bir süre görüşen Vali Erdinç Yılmaz, aileye başsağlığı ve sabır dileklerini ileterek, “Makamların, mevkilerin en yücesi şehitlerimize aittir. Biz, sizlerin bir kardeşi olarak, Devletin valisi olarak, her zaman yanınızdayız. Şehidimize Allah gani gani rahmet eylesin, mekânı cennet olsun. Bu vesile ile şehitlerimize ve vefat etmiş gazilerimize Allah’tan rahmet; hayatta olan gazilerimize sağlıklı bir ömür diliyorum” dedi.
    Şehit annesi Fatma Köse ve babası İsmail Köse, Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol mensuplarına ziyaretleri için teşekkür ettiler. Vali Yılmaz, aileye, üzerinde şehidin fotoğrafının yer aldığı tabloyu takdim etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow