hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yol yapım ve sulama suyu tesislerinde inceleme

    Yol yapım ve sulama suyu tesislerinde inceleme
    expand

    Yol yapım ve sulama suyu tesislerinde inceleme

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, yol yapım ve sulama suyu tesislerinde incelememelerde bulundu.
    Genel Sekreter Bolat'ın inceleme gezisine, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Kadir Tohumcu,  Su Kanal ve Tarımsal Hizmetler Müdürü Mustafa Demir, Düziçi İl Genel Meclis üyeleri Fevzi Kamalı ve Bünyamin Kazgı eşlik etti.
    Merkez ilçeye bağlı Şekerdere Köyü, Düziçi'ne bağlı Ellek Beldesi ve Olukluçunur, Bostanlar köyleri ile Bahçe İlçesi Arıklıkaş ve Gökmustafalı Köylerine ziyarette bulunan Genel Sekreter Bolat, ilk önce Ellek Belediye Başkanı Abbas Yeşildemir'i makamında ziyaret etti. Heyet, daha sonra, Şekerdere- Ellek ile Ellek-Bostanlar yolu hakkında bilgi alış verişinde bulunup sahada inceleme yaptı. Köylerle ilgili talep ve istekleri konusunda bilgiler alan ekip, her konuda ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını dile getirdi. Ellek Belediye Başkanı Abbas Yeşildemir ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek heyete teşekkür etti.Daha sonra Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz'ında katıldığı heyet Gökmustafalı Köyünde bulunan sulama suyu tesisine incelemede bulunarak tesis hakkında bilgiler aldı. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat ve beraberindekiler, ziyaret ve incelemelerin ardından bölgeden ayrıldı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow