hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yöresel çocuk oyunları şenliğinde eğlendiler

    Yöresel çocuk oyunları şenliğinde eğlendiler
    expand

    Yöresel çocuk oyunları şenliğinde eğlendiler

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında hazrılanan "Mutlu Çocuk Güçlü Yarınlar" temalı "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Yöresel Çocuk Oyunları Şenliği" başladı.
    Remzi Özer Yatılı Bölge ortaokulunda düzenlenen şenlik kapsamında, ilk gün ilkokullar arası halat çekme yarışması, çuval yarışı, yumurta taşıma yarışması ve bilyeli araba yarışları yapıldı.Kıyasıya çekişmeli geçen mücadelede çocuklar bir o kadarda eğlendiler.
    Şenliğin açılışına ve ilk gün yapılan yarışmalara İl Milli Eğitim Şube Müdürü Osman Şevket İyi, Özel Büro Koordinatörleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler ile birlikte velilerde katıldı.
    Öğrenci velileri ve Milli Eğitim Müdürlüğü idarecileri tarafından, 23 nisan'a kadar sürecek olan şenliğin düzenlenmesinde katkısı olan okul müdürleri Abdullah Erdem, Ali Çenet ve Mehmet Bereketoğlu başta olmak üzere yarışmaya katılan ve görev alan öğretmenlere teşekkür edildi. Dereceye giren çocuklara ise ödülleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerinde verilecek.

    FOTOĞRAFLI - GÖRÜNTÜLÜ

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow