hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yurt öğrencilerinden, nöbet tutan polislere çorba ikramı

    Yurt öğrencilerinden, nöbet tutan polislere çorba ikramı
    expand

    Yurt öğrencilerinden, nöbet tutan polislere çorba ikramı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE'de, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) kız yurdunda kalan öğrenciler, polis uygulama noktasını ziyaret edip sıcak çorba ikramında bulundu.
    Gençlik ve Spor Bakanlığı Osmaniye KYK Kız Yurdu Müdürü Sevgi Çakmak, müdür yardımcıları ve yurtta kalan öğrenciler, akşam saatlerinde D-400 karayolu üzerindeki polis uygulama noktasını ziyaret ederek, uygulama noktasında görev yapan personele desteklerini iletti.
    Toplum Destekli Polislik Şube Müdür Vekili Komiser Yardımcısı Ali Mücahit Kaya ve TDP Şube Müdürlüğü personeli, yapılan ziyarette öğrencilere uygulama noktasında yapılan görevler hakkında bilgi verip, öğrencilerin sorularını yanıtladılar.
    Nöbet turan personele moral ziyaretinde bulunduklarını söyleyen öğrenciler, "Hava şartları ve saati gözetmeksizin 7 gün 24 saat görevde olan polislerimizin, diğer güvenlik güçlerimizin yalnız olmadıklarını ve bizler sıcak yataklarımızda yatarken emniyet güçlerimiz bu ülke için gece gündüz milletin birlik ve beraberliğini korumak amacıyla çalışmaktadırlar" dedi.
    Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş ve personeller ise bu duyarlı davranışları için teşekkür ederek, kendilerine büyük bir moral ve motivasyon verildiğini ifade ettiler. Daha sonra, öğrenciler soğuk havada görev yapan personele yanlarında getirdikleri sıcak çorbayı ikram ettiler. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow