hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    'KAAN' projesiyle 810 güvenlikçiye eğitim

    KAAN projesiyle 810 güvenlikçiye eğitim
    expand

    'KAAN' projesiyle 810 güvenlikçiye eğitim

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Rukiye MEYVECİ/RİZE (DHA)-RİZE Emniyet Müdürlüğü Genel Kolluk - Özel Güvenlik İşbirliği ve Entegrasyonu (KAAN) projesiyle, aktif çalışan 605 özel güvenlik görevlisi, 15 özel güvenlik kurum ve kuruluş yetkilisi ile 190 genel kolluk personeli olmak üzere toplam 810 kişiye eğitim verdi.

    Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığınca başlatılan KAAN Projesi kapsamında Rize’de de eğitimler devam ediyor. Proje ile özel güvenlik görevlilerinin görev yaptıkları kamu hastaneleri, eğitim kurumları, havalimanları, alışveriş merkezleri, park ve bahçeler ile toplu taşıma alanları başta olmak üzere tüm alanlarda etkin, verimli, sürdürülebilir, ölçülebilir ve denetlenebilir güvenlik hizmeti sunularak, hizmet kalitesinin artırılması amaçlanıyor.  

    287 KURUM PROJEYE DAHİL EDİLDİ

    KAAN projesi kapsamında Rize’de özel güvenlik izni alan toplam 287 kurum ve kuruluş projeye dahil edildi. Aktif çalışan 605 özel güvenlik görevlisi, 15 özel güvenlik kurum ve kuruluş yetkilisi ve 190 genel kolluk personeli olmak üzere toplam 810 kişiye eğitim verildi. Yapılan eğitimlerde İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Polis Başmüfettişleri Ali Saydam ve Akın Acar’da sunum yaptı. Özel Güvenlik Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, KOM Şube Müdürlüğü ve TEM Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan bilgilendirmelerle birlikte eğitimler tamamlandı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow