hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hendek'te 6 araçlı zincirleme kaza: 5 yaralı

    Hendekte 6 araçlı zincirleme kaza: 5 yaralı
    expand

    Hendek'te 6 araçlı zincirleme kaza: 5 yaralı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kadir KAZIN/HENDEK(Sakarya),(DHA) - SAKARYA'nın Hendek ilçesinde, TEM Otoyolu'nda 2 motosiklet ve 4 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 5 kişi yaralandı. 
    Kaza saat 12.00 sıralarında, TEM Otoyolu Hendek gişeleri mevkiinde meydana geldi. Ankara istikametine gitmekte olan 2 motosiklet yolda kayarak devrildi. Motosikletler metrelerce sürüklenirken, bu sırada arkadan gelen 4 otomobilin sürücüleri motosikletlere çarpmamak için aniden manevra yaptı. Yavaşlayan 4 otomobil arka arkaya çarpıştı. Kaza sonucu 2 motosiklet sürücüsü ile araçlardaki 1'i bebek olan 3 kişi yaralandı. Yerde sürüklenerek yaralanan motosiklet sürücüleri kendilerini yoldan dışarıya atmayı başararak ezilmekten son anda kurtuldu. Kazayı görenlerin ihbarları üzerine olay yerine 112 Acil, polis, jandarma ve itfaiye ekiperi sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. 
    Polis, kaza sonrasında başka kaza yaşanmaması için Ankara yönünde 2 şeridi trafiğe kapattı. Ulaşım bir süre sonra normale döndü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
    FOTORĞAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow