hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vergi Dairesi Başkanından SATSO’ya ziyaret

    Vergi Dairesi Başkanından SATSO’ya ziyaret
    expand

    Vergi Dairesi Başkanından SATSO’ya ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Aziz GÜVENER/SAKARYA, (DHA)- VERGİ Dairesi Başkanı Ahmet Çelik ve vergi dairesi müdürleri 30. Vergi Haftası dolayısıyla Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ'u makamında ziyaret etti.

    Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ vergilendirilmiş kazancın kutsal olduğuna işaret ederek, vergi bilincini arttırma noktasında yapılacak çalışmalara her zaman destek olduklarını ve destek olmaya devam edeceklerini belirtti. Altuğ vergi bilincinin arttırılması için destek vereceklerini belirterek, "Ülkemizin gelişmesi, ekonomik anlamda büyümesi, refahının artırılması, kayıt dışı ekonominin önüne geçilmesi vergi bilincinin oluşturulması ile mümkündür. Vergi mükellefi olmak vatandaş olarak önemli bir görevin yerine getirilmesi anlamına da geliyor. Sakarya iş dünyası, her zaman devletine karşı sorumluluklarının farkında ve bilincinde olmuştur.Vergi bilincinin artırılması için elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. Vergi haftasının ülkemize ve ilimize hayırlı olması dileğiyle." dedi.

    Vergi Haftası'nın bu yıl 30'uncusunun kutlandığını dile getiren Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Çelik, Sakarya’nın istihdam ve vergi üreten en önemli kesimini temsil eden Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etmekten memnuniyet duyduklarını belirterek, "Devletimizin ve ülkemizin geleceği için tüm vatandaşlarımızda vergi bilincini arttırmalı ve yeni nesillere bu bilinci aktarmalıyız." diye konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow