hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Video konferans sistemi üzerinden koronavirüs toplantısı

    Video konferans sistemi üzerinden koronavirüs toplantısı
    expand

    Video konferans sistemi üzerinden koronavirüs toplantısı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Onur GÜDEN/ADAPAZARI (Sakarya),(DHA) – SAKARYA Valisi Çetin Oktay Kaldırım, koronavirüs salgınıyla mücadelede Sakarya’da yapılan çalışmalar ve alınan önlemlerle ilgili olarak video konferans sistemi toplantı yaptı.

    Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım başkanlığında yürütülen toplantıya vali yardımcıları, kaymakamlar, il emniyet müdürü, il jandarma komutanı, il sağlık müdürü ve görevliler katılırken toplantının başında İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Aziz Öğütlü salgının başlangıcından bugüne kadar alınan önlemler ve gelinen nokta hakkında bilgi verdi. Sakarya Emniyet Müdürü Fatih Kaya ve Sakarya İl Jandarma Komutanı Albay Aydın Kutlu ise kendi sorumluluk alanları içerisinde yürütülen faaliyetlerle ilgili bilgi verdi.

    Vali Çetin Oktay Kaldırım ise salgın kapsamında ilçelerde gerçekleştirilen çalışmalar ve denetimlerle ilgili kaymakamlardan da bilgi alırken, İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan kararların titizlikle uygulanması, özellikle en büyük bulaş kaynağı olan evlerdeki gün, program, etkinlik gibi her türlü buluşmanın engellenmesi, yaklaşan yılbaşına dönük tedbirlerin artırılması ve denetimlerin kararlılıkla sürdürülmesi gerektiğini belirtti. Bu zor süreci hep birlikte hareket ederek atlatılacağını ifade eden Vali Kaldırım, pandemi süreci sona erene kadar vatandaşların da maske, mesafe ve temizlik kurallarına riayet ederek tedbirlere hassasiyetle uymalarını ve zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayıp evde kalmalarını istedi.
    FOTOĞRAFLI

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow