hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sapanca'da tatil köyü inşa ettiler

    Sapancada tatil köyü inşa ettiler
    expand

    Sapanca'da tatil köyü inşa ettiler

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ramiz Kaan OKTAR/SAPANCA (Sakarya),(DHA)- SAKARYA’nın Sapanca ilçesinde işlettikleri 90 dönümlük botanik bahçenin kenarına tamamen el emeği ile ahşap evlerden tatil köyü inşa eden Bilal Demir, huzurlu bir tatil arayan herkesi yeni tatil köyüne davet etti.

    Sapanca Rüstempaşa Mahallesi'nde yaşayan Bilal Demir, ailesiyle birlikte işlettikleri 90 dönüm büyüklüğündeki botanik bahçesinin bir kısmına, tamamen el yapımı ahşap evler inşa ederek bir tatil köyü hazırladı. Sapanca Gölü’nün hemen yanında bulunan tatil köyünde hem Sakarya’nın eşsiz doğası hem de Sapanca Gölü’nün manzarasıyla gelen herkesin çok beğendiği tatil köyü, koronavirüs tedbirlerine uygun şekilde hafta sonu tatil yapmak isteyenlerinde uğrak noktası haline geldi.

    Botanik bahçe içerisindeki tatil köyünün sahibi Bilal Demir, “Sapanca ile Kırkpınar’ın tam ortasındayız ve iki ilçenin merkezlerine 1 kilometre uzaklıktayız. Sapanca Gölü’ne kıyısı olan tatil köyümüzde 12 adet tamamen ahşaptan yapılan bungalov evlerimiz mevcut. Evlerimiz 90 dönümlük botanik bahçe içerisinde. Pandemi süresinde buraya gelen ve giden misafirlerimizden sonra her ev dezenfekte ediliyor. Burada en önem verdiğimiz konu temizlik ve bu konuda hiç şikayet almadık. Bazı noktolar tamamen el emeği ile yapıldı. Burada her şey doğal. Gelen misafirlerimiz de bunu görüyorlar zaten. Bütün vatandaşlarımızı stressiz, sakin ve kafa dinleyerek tatil yapmak için buraya bekliyoruz” dedi.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow