hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Samsun protokolü vatandaşlarla bayramlaştı

    Samsun protokolü vatandaşlarla bayramlaştı
    expand

    Samsun protokolü vatandaşlarla bayramlaştı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hüseyin KALAY/SAMSUN,(DHA)- SAMSUN'da, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi. Bayramlaşmada kent protokol üyeleri ile vatandaşlar bir araya gelerek bayramlaştı.

    Kentte, Ramazan Bayramı dolayısıyla Öme Halisdemir Çok Amaçlı Salonu'nda bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. Törenine, Samsun Valisi Osman Kaymak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, iş adamları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Törende, protokol üyelerinin yanı sıra kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileriyle vatandaşlar bayramlaştı. Vali Osman Kaymak, sıcak ve samimi bir ortamda geçen ve devlet-millet kaynaşmasının örneğinin yaşandığı bayramlaşmada, çocukları yanaklarından öpüp harçlık verdi.

    Huzur içerisinde Ramazan bayramını eda ettiklerine dile getiren Vali Osman Kaymak, “Bundan dolayı bizlere hizmet eden güvenlik güçlerimize çok teşekkür ediyoruz. Samsun’un huzuru mutluluğu sizlerle beraber oluyor. Bu bayramlaşmaya sizler gelmeseydiniz bu güzellik olmayacaktı. Bu nedenle hepinize çok teşekkür ediyorum. Allah nice bayramlara huzur içerisinde erişmeyi nasip eylesin. Bizim bütün hedefimiz Samsun’u daha iye yerlere getirmek” şeklinde konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow