hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Samsun'da kiliseden milli dayanışma kampanyasına destek

    Samsunda kiliseden milli dayanışma kampanyasına destek
    expand

    Samsun'da kiliseden milli dayanışma kampanyasına destek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Tolga BİRGÜCÜ/SAMSUN, (DHA) - SAMSUN Protestan Baptist Agape Kilisesi Pastörü Orhan Pıçaklar ve Kilise Vakfı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı 'Milli Dayanışma Kampanyası'na destek oldu. Nakdi ve gıda yardımında bulunan Pastör Pıçaklar,  "Bu hepimizin görevidir" diyerek kampanyaya destek çağrısı yaptı

    Agape Kilisesi Pastörü Orhan Pıçaklar kendisi ve Kilise Vakfı olarak 'Milli Dayanışma Kampanyası'na nakdi ve gıda yardımında bulundu. Birçok duyarlı kilise üyesinin de bireysel olarak yardım yaptığını belirten Pastör Pıçaklar, kilisenin yabancı katılımcılarından Amerikalı Michael Johan DeBusk’un da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına destek verdiğini ekledi.

    PIÇAKLAR: BU HEPİMİZİN GÖREVİDİR

    Kilise üyelerinin dar ve orta gelirli insanlar olmasına rağmen yine de bu yardıma ortak olduklarını anlatan Pastör Orhan Pıçaklar “Bu hepimizin görevi, şimdi bir olma zamanı ve herkes küçük bir damla bile bağışlasa bu yardımların göl, hatta okyanus olup yüzbinler veya belki de milyonlarca insana ulaşabileceğine eminiz” diye konuştu.

    'LÜTFEN BELLİ BİR SÜRE DIŞARI ÇIKMAYIN'

    Pastör Orhan Pıçaklar; "Her hafta evimizde bile olsak cemaatimizin ruhsal ihtiyacı için evimizden İncil okuyarak onları ruhsal olarak pekiştirmeye çalışıyoruz. Kesinlikle yaşlıların dışarı çıkmasını istemiyoruz ve yaşlı ve hasta olanlara kendimiz gıda yardımını evine götürüyoruz ama gençlerin bile mümkün olduğu kadar dışarı çıkmamasını istiyoruz" ifadelerini kullandı. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow